+7 9778325172CONTACT US
Kosár0Item(s)

Nincsenek áruk a kosarában.

Product was successfully added to your shopping cart.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Üdvözöljük webáruházunkban.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket, mert a weboldal meglátogatásával elfogadja, hogy betartja és magára nézve kötelezőnek ismeri el ezeket a feltételeket. Ha nem fogadja el ezeket a feltételeket, ne érje el és ne használja ezt a webhelyet.

Online vásárlás

Kérjük, erősítse meg az alábbi feltételeket, amikor megrendeli üzletünkben.

Kérjük, ne hozzon létre fiókot ezen a webhelyen, és ne adja meg adatait, ha Ön 16 évesnél fiatalabb.
1. Meg kell győződnie arról, hogy az Ön által megadott szállítási cím igaz, pontos és teljes körű 2.információkat a rendelés(ek)re vonatkozóan. Kérjük, ne feledje, hogy Ön nem köteles az Ön által megadott pontatlan információkért.

Megrendelés elfogadása

Amint megrendelést adott a weboldalunkról, a rendelés alapvető adatait tartalmazó elektronikus változatú számlát e-mailben küldjük el az Ön e-mail címére. Ha megkapja a rendelést visszaigazoló e-mailt, az azt jelenti, hogy megrendelését elfogadjuk, és a megrendelt termék(ek) utólag legyártásra kerülnek. Előbb-utóbb arról is értesíteni fog, ha valamelyik megrendelt termék nem elérhető.

Fizetési mód és biztonság

1.Az összes főbb hitelkártyával és betéti kártyával történő fizetést elfogadjuk.
2. nem tárolja semmilyen fizetési információját. Fizetését egy harmadik fél biztonságos oldalán engedélyezzük.
3. Kérjük, ne küldje el fizetési adatait e-mailben, mert ilyen körülmények között nem tudjuk garantálni adatainak biztonságát.

Kézbesítési információ

A változó elérhetőség miatt egy rendelésben több tétel külön-külön is szállítható. Minden egyes küldemény külön díjat számíthat fel, de az összes szállítmány teljes szállítási díja nem haladhatja meg a teljes megrendelésre vonatkozó átalánydíjas szállítási díjat. Minden küldemény saját nyomkövetési számmal rendelkezik, és nyomon követhető. Kérjük, küldjön nekünk e-mailt a rendelési számmal együtt, hogy a csomag kiszállítása után felajánljuk a nyomon követési számot.

1. Felhívjuk figyelmét, hogy nem tudjuk garantálni a konkrét szállítási dátumokat. Minden a megrendelt termékektől és a szállítási célállomástól függ. Kérjük, rendelései kézbesítésére legfeljebb 20 napot várjon. Kérjük, forduljon az ügyfélszolgálathoz a megrendelés állapotának nyomon követéséhez a rendelés leadása után.

A 2.shop nem vállal felelősséget, ha megrendelt termékei a hibásan megadott szállítási adatok miatt elvesznek a szállítás során.

Ellátási feltételek

1. Ügyfélszolgálat minden erőfeszítést megkímélve, hogy a helyszínen kihelyezett összes áru elérhető legyen, vagy a meghirdetett cikkekre vonatkozó információk pontosak.
2.Kérjük, engedje meg, hogy az interneten látható képek és az Ön által kapott tárgyak között a különböző nézőpontok, például a fotózás során megvilágítási tényezők okozzák a kis különbséget.

Megrendelés törlése

1.A rendelés leadását követő 24 órán belül vegye fel a kapcsolatot, ha ragaszkodik a rendelés megváltoztatásához vagy törléséhez, mert mi ezen az időn belül folytatjuk és továbbítjuk megrendelését a gyártónak.
2. Ha a kiszállítás már megtörtént, a vevő saját költségére köteles visszaküldeni, és a megrendelés kézhezvétele után a visszatérítést kérni.

Visszaküldés és visszatérítés

1. Előfordulhat, hogy a megrendelés kézhezvétele után azonnal ellenőriznie kell az árut. Ez segít Önnek késedelem nélkül megerősíteni a felelősséget, ha bármilyen hibát vagy sérülést észlel.
2. A teljes visszatérítésért jó állapotban kell visszaküldenie, ha ez a mi hibánk. Ilyen körülmények között kérjük, 7 napon belül vegye fel velünk a kapcsolatot.
3.Mielőtt visszaküldi az árut, kérjük, győződjön meg arról, hogy azok eredeti állapotban vannak, és az összes mellékelt tartozékot együtt kell visszaküldeni.
4. Kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a visszaküldésért, és nem vállal felelősséget, ha a tárgyakat közösülés nélkül küldi vissza.
5. Ön felelős a kár megtérítéséért, ha az áru ilyen sérülését az Ön hibája okozta.

Irányadó jog és igazságszolgáltatás

A fenti feltételeknek összhangban kell lenniük a törvénnyel, és a bíróság kizárólagos joghatósága alá kell tartozniuk.